HOSPITAL MELAKA

Hi, mommies nk tanya, skrg kan KJ da bgtahu suami boleh teman isteri bersalin kan. Kenapa hospital melaka masih xbg yea ? Katanya dengan syarat ada kursus peneman. Mslhnye bila bgtahu date saya bsalin, mereka kata dah full. Sehari 5 psgn shj dbnrkn mneman isteri bsalin.

1 Balas

Ada dgr sesetengah hospital gov mmg wajibkan peneman kena join kursus peneman yg hospital tu anjurkan. Sebab tu seeloknya telefon hospital dr awal utk tau procedure. Tapi pelik juga hospital Melaka setkan mcm tu.