Berpantang

Hi mommies, nk mntak pendapat la. Sy duk dgn mertua dh 9tahun, berpantang anak no 1 dan 2 kt rumah mertua. Mertua jage. Tkde masalah semua okee je time mertua jage. Cuma sy tk selesa time nk prgi tndas la sbb kena pakai trtutup semua sbb aurat kn. Tp nk pantang dkt rumah mak sy ade adk2 sy plk hisap rokok. Dkt rumah mertua pn ayh mertua sy dgn pak sedara suami (duk sekali) hisap rokok jgk. Cuma hisap luar rumah. Ni anak ke3 dh sy tk prnah sekali pn pantang rumah mak sy. Rase mcm kalini nk pantang rumah mak sy. Tp risau baby dgn bau rokok plk emm. Mommies rase mcm mane?#advicemommies

3 Balas

Jangan bagi adik2 hisap rokok dalam rumah.

9mo ago

adk ade sorang je. die isap rokok dlm bilik die. dh tegur suruh isap luar rumah kdg je die buat kdg nya mmg isap dlm bilik die. tp bdk remaja skrang mane lekat kt rumah pegi pg balik malam.