Packing hospital bag

hi mommies, nak tnya selalu mommies start pack brg2 utk bersalin bila dh berapa minggu ye ? maaf sy first mom. #ingintahu

20 Balas

sy 28weeks dh packing sbb bila kandungan kita dh besar jadi cepat mengah , letih rasa malas je nk packing2 ni baik packing awal2 waktu tengah larat 😂 klau brg2 mak tu nk packing last2 xpe settle yg baby dulu kot buat terberanak awal ke 🤭

1mo ago

msuk 6 bulan da packing ..sbb risau bersalin awl ...and nti da hjung due tak larat da nk kemas 😂