maternity pad

Mommies , nak tnya . Korang pakai maternity pad jenis apa ya selepas b'salin ? Yg mcm pad atau Pampers ? Jenama apa ? Blum ada pngalaman lagi ? hihi

32 Balas

Saya beli lunavie, beli kat shopee, tgk mcm ok. Bersalin sebelum ni guna pad biasa, kali ni nk try maternity pad pulak.

Saya pakai pad je sis..pakai maternity pants yang pakai buang tu macam tak selesa langsung..membazir saya beli 2 pack

Saya Librese yg panjang tu yg utk malam. Senang serap dan tak la ke sana sini. Senang lagi sbb ikut size kita

Pakai pad biasa pun bole tapi ambik yg saiz besar.. bkn yg saiz yg biasa kita pakai masa period tu

Pakai lunavie. But for a week & waktu malam je. Hari lain pakai pad kotex biasa pun boleh

Dari anak pertama sampai anak ketiga, saya guna Pureen Maternity Pad 😊

sy pkai pad ja y night ,lebar skit senang ,klay mrtnty pad tu cpt lekang 😂

Sye pkai kotex yg pnjg 2 je. .bli yg utk maternity..xpndai guna. .🤣🤭

Pakai overnight pad je. Cari yg 42cm 😅. X ingat libresse ke laurier brand

Ada org cakap nak senang pakai pampers dewasa je yg org tua pakai tu