36week pregnant

Hi mommies nak tanye normal ke 36week baby berat masa checkup 3.59kg risau pulak kalau terlebih berat mak dia kecik je😅☝🏻ke scan kk tak accurate sangat? #pleasehelp #firstbaby #1stimemom #seriusnanya

36week pregnant
7 Balas

Scan ni lebih kepada anggaran, blh anggar berat baby dlm lingkungan tu. Sbb ada jgk dgr scan baby berat 3.4kg, tp keluar 3.1kg je mcm tu lah

2y ago

sy 2.8 jer paling besar .. sbb saya pon kecit jer orang nya..