Kencing tak lawas

Hi mommies, nak tanya.. Skrg kandungan sy dh 10w, mommies outhere penah mengalami kencing tak lawas tak? Sy tgh alami skrg ni. Lepastu sometime bila kencing tak lawas, dia ada keluar darah sikit. Kenapa ya. Risauuu sbb taktau tu darah apa sebenarnya. Kalau mommies outhere ada pengalaman yg sama, boleh share? Sbb nak tahu juga hehe, terima kasihh ❤️❤️#1stimemom #firstbaby #pregnancy #ingintahu #firstmom

6 Balas

Mungkin terkena kencing kotor. Minum air kosong banyak2.. 3 liter sehari. Kalau teruk doctor akan bagi antibiotik kalau di klinik swasta. Tp better minum air kosong je hri2..