For Mommies

Hi mommies. Nak tanya,normal ker kalau dh masuk 3 trismeter ni kta knk buasir smpai ada benjolan terkelua dr saluran tmpt kita membuang air besar? Sapa mommies penah alami macam sye ni ye? Apa ubat yg bagus utk melegakan sakit dan benjolan tu ye? Share mommies. Thankyou

1 Balas

Sy msuk trimister ktga..ada..smpai brpntang pun msih ada..lpas hbis pntang..bru ok..sy try guna ubat khas utk buasir dan smblit dkt frmasi