Shopping brg baby

Hi mommies, nak tanyalah. Saya pregnant 15weeks my first baby. so semalam pg tesco baju baby semua RM10 sepasang. Jd saya ada beli 3,4 helai. Lps tu hari ni buka fb banyak pulak iklan wipes, pampers murah. Jd nak tanya pendapat is it necessary to buy now or later? Thanks! #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #firstbaby

2 Balas

Beli je sis. Sebab nanti cepat ke lambat sis kena prepared jugak. Saya dh 7 bulan semput nk tawaf mall beli brg bby. Better buat awal

3y ago

Thank you!! Dah habis rm300-400+- beli ni 🤣🙊