Tak boleh tahan gatal-gatal dekat badan sampai jadi luka.

Hi mommies, nak tanya. Sy mmg ada eczema dr sblm preg. Then suddenly bila kandungan makin besar, dia start trigger balik eczema tu and jadi teruk. Sebelum ni sy pakai ubat sapu doc bagi. Tapi dah stop sbb takut effect pada baby. Ada suggestion ke krim atau apa2 yang tak effect pada baby ?

2 Balas

sy kenw alahan gatal gatal pakai bedak sejuk alhamdulillah hilang.... kerap pakai pelempap sis cuba tey snowhite

9mo ago

Snowhite selamat tak untuk baby ? Atau allano cream tu bagus ? Sbb risau bila baca kata risk boleh effect pada baby.

Awak kena refer semula dengan doktor ya.