Eczema

Hai mommies semua.. Ada tak baby mommies kat sini yg pernah kene eczema? Pling lama kne sampai baby umur brapa bulan yaa? Baby saya start umur 2 bulan sampai nak masuk 4 bulan eczema dye ssh nk hlg..dh jumpe pakar sapu ubat hilang.. Berpeluh nnti jadi balik.. Mommies smua ada suggestion tak?

1 Balas

Kawan sy pantang mkan.. Baru kukit bby die okay.. Cuba tny pakar pmknan.. Takut x sama punca eczema tu. Kwan sy cintril ikan, ayam, telur, junkfood.. Bykkn mkn sayur sbb bby bf