Gatal mcm eczema

Boleh tak suggest krim untuk saya . Sejak 15 weeks ni eczema kat kaki naik agak teruk , nak pakai krim kuning herba cinaa tu dorang ckp ada steroid . Tapi krim biasa farmasi mmg tak jalan #pleasehelp #firstmom

2 Balas

jika puan mmpu utk pergi ke klnik swasta better puan g klnik berjumpa dgn doc nnti doc akn consult puan dan bg ubt yg sesuai utk merawat mslh eczema yg puan alami...jika puan tnya dkt sini smua org akan bg puan pelbagai jnis nama ubat..tp stiap eczema yg di alami seseorang adalah berbeza..mungkin yg ni eczemanya sesuai ubat yg ni..maybe tak..da best way better jumpa doc..jd duit pun xde membazir jika terslh plih ubat n beli ubt yg xsesuai dgn mslh kita hadapi..kdg2 doc akn bg ubat makan..ubat sapu dan sabun yg sesuai... mg puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya aamiin

Saya ingatkan saya sorang je naik gatal2. Try pakai bedak aiken untuk gatal2. Dan sapukan minyak kelapa dara setiap hari. Dua2 ni ada antibacterial function. Mandi selalu. Sebab kalau berpeluh lagi rasa gatal huhu. Pape pun semoga yang baik2 shj utk awak ya.