Faraj basah

Hi mommies nak tanya, saya tengah pregnant 28minggu tapi saya rasa bahagian faraj sentiasa basah macam terkencing. Tu normal ke macam mana? Saya jadi tak selesa asyik basah je seluar dalam 😅

2 Balas

Peluh? Keputihan? Air ketuban? Kencing? Kena pastikan dgn membezakan dgn bau, jenis cecair, warna /tiada warna. Kalau air ketuban, segera ke hospital. Kalau keputihan berbau, warna hitam berdarah, hijau coklat, gatal, disertai sakit abdomen, buat pemeriksaan dgn doktor

1y ago

Okay faham faham, terima kasih infomation ☺️💗