Cara kira w kandungan

Hello Mommies. Nak tanya, saya period 28/2 - 10/3. Macam mana ye saya nak kira kandungan saya dah berapa minggu? #firstmom

6 Balas

boleh google ja semua skg.. pregnancy calculator. kalau ikut first last period awk kandungan awk dah 5w+ ni kalau period awk teratur.

1y ago

betul. masa saya buat upt dpt je +ve terus google. masuk date lmp terus keluar usia kandungan & est due date. tak perlu susah2 kira pun semua dihujung jari.