Spotting coklat yg bnyak

Hi mommies. Nak tanya, saya cucuk depo bln 9 haritu. And 30/11 ada keluar spotting coklat . Kuantiti dia klau kata pakai pantyliner tu full la pantyliner. And dia berlarutan smpai harini 16/12. Harini dia ada campur darah sikit (sbb saya pakai pad. Masa basuh spotting coklat tu ada nmpak darah turun sekaki dari pad) Normal ke? Atau boleh gi farmasi beli ubt stopkm darah?

2 Balas

Normal. Sy pun mcm tu lepas 2 weeks dia stop sendiri. Tp awk tgk la kalau 2 bulan berturut tu blh minta tlg nurse tgk nak kena tukar ke mcm mana

5mo ago

dua bulan non stop atau dua bulan ada discharge mcm tu tapi 2mnggu pastu stop and bln dpn ada balik? sblm ni pernah , 2 bulan dtg yg sama. tp bn non stop. bulan pertama kluar dlm 2mnggu lebih, stop and bukan kedua pun mcm tu jugak

𝒏𝒐𝒓𝒎𝒂𝒍