Anak 3 bulan lebih

Hi mommies. Nak tanya pernah tak mengalami bayi semasa 3 bulan lebih tiba2 kurang nak menyusu. Bila myusu pun sikit je. Waktu bangun pun lama. Apabila myusu skit bayi tidur kejap je. Dah puas pujuk bagi susu tapi ditolak dengan lidah. Bayi lapar betul2 baru myusu sampai kenyang terus tidur lama.😅 #firstbaby #firstmom #bantusharing

2 Balas

Growth spurt mgkn. 1-3 hari je bnda tu. Anak sy hr tu mcm tu. Skrg ok dh.