Recommended time to use Stretch Mark Cream

Hai semua, first time mommy here. Nak tanya starting berapa minggu dah kena start pakai stretch marks cream ya? Saya baru 10 weeks pregnant tapi dah beli Palmer’s Cocoa Butter Massage Lotion, Massage Cream & Tummy Butter. Too eary? 😂

3 Balas

Sy pon dh start sis..tp time rajin je sapunye..palmer lotion tu rase melekit2 skit..sy try yg palmer oil jgk..bru 11weeks..

Akak sy sapu dari first dia tahu pregnant 4w, perut dia licin cantikkk je takde stretch mark langsung. Tp kena rajin hari2 sapu

9mo ago

Wow impressed! Baikk thanks tau!

Dah blh start sapu dh sis..xda mslh pn..jgn tgu dh kuar selulit bru sapu..blh je sapu dr awal..