Warna najis bayi

Hi nak tanya mommies² semua.. Selalu najis anak saya berwarna kuning mustard tp tadi najis dia ada sedikit warna hijau tp tak banyak, sikit je kenapa ye?? fully fm dutch baby.. #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

1 Balas

Baby umur berapa, Puan? Dah berapa hari najis begitu?

1y ago

Sometimes sebab pergerakan usus baby masih lagi belum matang. Asalkan baby tak meragam, perut kembung atau terjadi selama beberapa hari, should be fine. Apa apa pun Puan pantau dulu keadaan anak. Kalau Puan masih risau, boleh sahaja rujuk ke paedtrician.