SUSU BADAN

Hi mommies, nak tanya normal ke susu perahan warna Macam ni. Macam kuning pekat. Tapi breast sebelah okay je color putih. Risau la sbb breast yg keluarkan susu ni tgh bengkak susu.

SUSU BADAN
2 Balas

Masa anak saya masuk nicu hari tu saya terpaksa pump susu saya sebab mulut anak kecik x muat nak bagi direct feeding. so sy pump susu dan bagi dekat nurse utk masukkan dlm bank susu. Tiap kali sy ambil susu nurse selalu puji susu badan sy sebab warna susu badan sy tu kekuning kuningan mcm dlm gmbr ni, nurse kata bagus susu yg ada warna kuning sikit berbanding susu putih saja. Biasanya klu anak baru lahir mmg susu agak kuning sikit lagi2 kalau pump susu masa susu bengkak. Tu yg nurse bagitahu la.

11mo ago

Oh yekee, risau sbb tetiba kuning cam tu. kalau bagus ok lah. Sbb baby baru lepas hari.

Dah berapa hari bersalin?

11mo ago

Saya baru lepas hari. Dah 43 hari.