sakit leher selalu

hi mommies , nak tanya normal ke kalau kerap migrain kadangtu bahu dengan leher ni sakit sangat🥲 dari 8weeks mcm ni skrang dah 10weeks tak tahan nak mengurut risau pulak😫

2 Balas

Tu stress tu.. elakkan stress , tidur/ rehat secukupnya, kurangkan screen time. saya pun kena mcm tu, sy buat semua di atas dan makan on time. alhamdulillah ok

2y ago

ya betul tu.. strictly no screen time before sleep

Sama lah. Dr cakap mungkin sebab kerap muntah, so urat jadi tegang bahagian leher. Boleh cuba letak koyok/salonpas untuk redakan sikit sakit tu.