Kerap kencing masa 34 minggu

Hi mommies. Nak tanya, masa 30+ minggu keatas, memang akan kerap kencing ke? Saya takut UTI sebab awal2 pregnancy pernah kena, tapi tak rasa pedih ke apa, cuma kerap sangat kencing, dan sikit2. Normal ke tu? #bantujawab #firstmom

2 Balas

kalo awak jenis y minum air byk, kerap kencing tu normal je sis..sy pon byk minum air kosong akan kerap ulang alik ke tandas buang air

6mo ago

xde kencing sket²..kalo sket² n kerap mcm ni better rujuk kk or hosp .lgpon pernah kena uti kan?jgn agak² tuk jalani pemeriksaan