First Class/FPP Hospital Kerajaan

Hi mommies. Nak tanya, macamana kita nak pilih untuk bersalin wad first class atau FPP di hospital kerajaan? What's the procedure? Please help, thank you ☺️

2 Balas

first sis google dlu senarai hospital yg ada fpp.. selalunyer yg fpp kandugan tak bole lebih 5 bulan.. sis pergi bhgian ibu dan anak kt kaunter ckp nk bersalin kt sini dgn byran fpp.. nti diorg bgtau procedure mcm mne..buku pink pn kne bawak yee nti diorg tgk.. selalu nyer fpp skrg tgk luck jugak klu dpt doc permpuan or laki...

2y ago

sesame🥰

Isi borang FPP dan buat appointment dgn doktor pakar yang awak nak di hospital FPP. Hanya mula jumpa doktor pakar bulan 7. Sebelum tu, boleh teruskan pergi ke klinik kesihatan.