jus mama mariam

Hi mommies, nak tanya laa. Ada tak yang dalam ni minum jus mama mariam tu? Okay ke utk preggy mom?? Sy skg 16weeks.

jus mama mariam
63 Balas

sy pun amalkn jus ne dri awl kdgun.adik yg syorkn usia da lanjut 41 ada rzki g ank yg ke 3..ank ke 2 tuhan lbih sygknnya..dah 6thn berlalu tiba2 ada rzki ..skrg nk tgu due ja 7/8..hrp2 semuanya brjln lancar dan dipermudahkan..dah msuk btol 5 bln ne minum jus ne memang bertenaga wlpun letih mc bleh bt krja2 rmh yg mampu ja.yg pting kita jaga kesihatan..sy pun diet mknan juga dah berusia ne tiba2 ada gdm pla tapi xmkn pa2 ubt syukurlah jga mkn ja..