jus mama mariam

Hi mommies, nak tanya laa. Ada tak yang dalam ni minum jus mama mariam tu? Okay ke utk preggy mom?? Sy skg 16weeks.

jus mama mariam
63 Balas

sy pun amalkn jus ne dri awl kdgun.adik yg syorkn usia da lanjut 41 ada rzki g ank yg ke 3..ank ke 2 tuhan lbih sygknnya..dah 6thn berlalu tiba2 ada rzki ..skrg nk tgu due ja 7/8..hrp2 semuanya brjln lancar dan dipermudahkan..dah msuk btol 5 bln ne minum jus ne memang bertenaga wlpun letih mc bleh bt krja2 rmh yg mampu ja.yg pting kita jaga kesihatan..sy pun diet mknan juga dah berusia ne tiba2 ada gdm pla tapi xmkn pa2 ubt syukurlah jga mkn ja..

Jus mariam biasanya saya amal setiap kali bangun dari tidur waktu pagi. saya kenalnya apabila anak saudara yg order jus untuk diamalkannya..tetapi apabila mgetahui bhwa jus mamariam ni boleh diamalkan utk ikhtiar hamil, so saya pun cuba lah ambil dan konsisten sampai botol ke-3. Alhamdulillah 8 tahun tunggu akhirnya dapat juga merasa gerakan baby dalam perut. ya allah alhamdulillah

Saya minum Jus ibu Mamariam sebelum makan pagi. Ia telah dirumuskan khas dengan campuran buah-buahan vco dan sayuran bagi menghasilkan produk yang bermutu dan tinggi khasiatnya. Telah mendapat sijil HALAL serta dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP. Antara kandungan yang terbaik ialah Habbatussauda, Buah Delima Organik Turki, Zaitun, Kurma Ajwa,Badam, Roselle

Artis pun ada share pasal jus mamariam. Antaranya ialah formulasi Istimewa JUS MAMARIAM Terbukti Membantu Wanita Hamil Cergas, Atasi Masalah HB Rendah, Kencing Kotor Serta Komplikasi Kehamilan Lain Seperti Alahan, Loya, Muntah-muntah Dan Cepat Letih. Sesuai Digunakan Oleh Semua Golongan Termasuk Anda Yang Berikhtiar Untuk Mendapatkan Anak.

Saya ada amalkan jus mama mariam ni. Alhamdulillah kputihan dh hilang, gatal pun dh takde. Kulit elergic pun dh takde, selera makan pun bertambah dan tak mual2 lagi. Lagi happy baby pun bukan main aktif . . Mase tu beli sekali dgn feminine wash, mmg best laa gatal2 pun hilang, segar jee rasa. Kencing pun dh tak kotor, jernih je tak mcm dulu.

Saya beli set yg 4 botol and rasa biasa je. keputihan teruk doc swab ambil sample hantar ke lab skrg tgh tunggu result. skrg mkn da masuk botol ketiga. lagi satu jual dkt kawan dia nk TTC second child. Tapi sy xde la nk related problem sy dgn pengambilan mamariam ni. it's depends on person jgk. Nak kata penat hilang atau kurang pun x jugak.

Helok sis jus mamariam ni.. Alhamdulillah akak minum 8 botol jus mamariam sepanjang pregnant. Sampai bos kate , first time ade staff yg xde masalah langsung sepanjang hamil . HB kekal 12.5 & selamat melahirkan baby girl dengan hanya 1 jam sahaja dalam labour room .Kuning xde langsung , rezeki susu ibu melimpah ruah

Sekarang macam-macam produk ada.. ibu hamil, ikhtiar hamil, ibu berpantang, produk bayi pun banyak. Ada tengok artis syatilla melvin dan diana rafar consume and bagi review jus mamariam ni.. Apa pun semak dulu baik-baik supaya xbagi kesan sampingan dekat diri sendiri dan bayi. Saya sarankan untuk awak dapatkan nasihat doktor dulu ye

Review jus mamariam yang saya jumpa dekat internet ada yang kata bagus. ada yang kata tak berkesan. mungkin bergantung pada tindak balas tubuh juga kot sis.. tapi nice juga kalau nak cuba.. Ni antara Kebaikan dia: + Menguatkan Ibu dan Kandungan. Baby pun jd sihat + mambantu HB ibu ke paras normal + elak kencing kotor

Alhamdulillah berkat saya amalkan jus mamariam akhirnya naik juga HB. Hemoglobin semasa hamil penting untuk perkembangan bayi mengikut jangka masa kandungan. . Jika semasa mengandung ada kehilangan darah, darah akan bertambah cair dan ini boleh membawa risiko pd jantung, bayi lahir pramatang dan boleh menyebabkan keguguran.