Muntah alahan

Hi mommies nak tanya la normal ke kalau sy pregnant dah 5 bulan tp kadang2 rasa mual nk muntah lps makan ? Urmm risau

5 Balas

Ya normal , Ada org morning sickness dia berlanjutan sampai habis pregnancy term 9 bulan tu. Be strong ya, mummy 💪🏼

sama mcm saya jg sis..22 minggu masih rasa mual²..bila mkn kompom muntah blk..berat pun tak naik²

Saya dh nak masuk 7 bulan geli2 lg makan sis. Setiap org and setiap pregnancy lain2 tak sama

biase je.. saya sampi ank nak keluar pon pon loya lagi n muntah kalo xle terima mknn

normal je. sy dh 6bln lebih ni pun klu salah mkn mmg keluar balik

8mo ago

ye. sy pn tgh bloated tahan muntah..baru mkn roti canai.