Hi nak tanya

Normal ke Sy dah masuk 5week..tp tkde rsa apa2 alahan,mngidam,sakit payudara,mual muntah, pening. semua takde rasa... Normal ke.. #firsttimepregnancy

16 Balas

Sma la sis…sy skrg pregnant sebulan..xda alahan..cma tu la..jd gantok sgt2…tp xtawu la kedepan..dtg alahan…sb sblom ni pregnant anak first..3 bulan awal xde alahan pas pd tu..jd kain buruk😅tolong doakan sy yg second ni dpat bby boy…sb yg first bby girl😊..mna la tawu berkat doa awak2 smua..allah mkhbulkan🤲🏻

2mo ago

semoga dipermudahkan segala urusan sis .. Aamiin 🤲🏻

Normal. Sama macam saya masa pregnant anak 1st then now pregnant the 2nd one baru 4w1d tak rasa apa2 lagi. Semoga dipermudahkan urusan untuk kita

Sama sis smpai sya tertanya betul ke mengandung sebab anak no 1 dan 2 teruk alahan yg no 3 ni langsung tda. Cuma tu sja mengantuk

sama la skrg first pregnancy tp langsung xda alahan, sakit breast and mengantuk je la 😂

normal.mungkin baru lagi utk ada alahan atau mungkin takde alahan langsung.rezeki masing2

sama 😅 mcm tak rasa apa2. risau plak. anak 1st ada alahan semua

Saya first baby.sering pening kepala dan cepat penat

Sama la..sy cuma x period je..klo x mst x sedar pregnant

Alhamdulillah..rzeki sis tiada alahan

Samalah. Tapi rasa kat payudara jee