Standing concert 🥲

Hi mommies, nak tanya kalau pregnant 3bulan+ boleh ke berdiri lama dalam 1jam 30 minit macam tu tanpa duduk? Saya dah beli tiket konsert dah lama untuk bulan 11 nanti tapi masa tu belum pregnant lagi. Tapi saya beli tiket standing. Jangan kecam please memang dah lama sangat aim konsert ni 😩

16 Balas

Tak berani nak kata boleh atau tak. Keadaan setiap orang tak sama. Why not you minta advice from your doctor?

boleh je pergi kalau yakin boleh hadap crowd ramai tuh nnt, TAPI atas risiko sendiri lahh

atas badan masing2..mcm sy mmg xblh nnt jd pening

Konsert imagine dragons ke sis ? 😂

Kalau larat boleh je sis..

try solat lama dulu