Naik flight

Hai semua. Nk tanya, sekarang sy 6w pregnant. Sebelum tau pregnant dh beli tiket ke istanbul. Tarikhnya masa 9w pregnant nanti. Boleh ke naik flight masa tu?

2 Balas

kalau boleh elak, elak lah. better jaga kandungan. sbb pressure dekat atas tu kan. tambah perjalanan jauh lagi. kalau syg kanfungan. setiap orang antibody tak sama ya. kalau syg kan kandungan... better tangguhlan dulu. in shaa allah dipermudahkan segala urusan.

Hi, sy pernah naik flight around that week, alhamdulillah all ok.