Susu kambing

Hello mommies, nak tanya kalau minum susu kambing boleh kurangkan risiko jaundice ke? #bantusharing #firstmom #ingintahu

2 Balas

Saya peminum susu kambing sejak sebelum hamil. Selepas bersalin anak ada kuning dan dipantau sepanjang 14 hari di klinik shj. Hari ke 15, bacaan kuning dah kurang. Dan masih dipantau sendiri. 3 ke 4 bulan dah takde kuning jika kita pantau pada mukanya.

2y ago

Okay sis terima kasihh kongsi info ☺️

misi kt kk sy tak galakkan, dia makin tingkatkan risiko jaundice ni

2y ago

sama2 sy pon tak berani ambik. huhu. semoga dipermudahkan urusan sis n baby