Makanan baby 6month

Hi mommies! Nak tanya kalau masa travel kan mcm mana nak bawak makanan baby yg dah di frozenkan? Haritu dah cuba bawa siap letak ice pack end up cair yg cube2 tu. And mcm mana kalau hotel tu takde fridge or freezer? Any tips? Should i bring blender+multicooker? Or masak siap2 from rumah?

2 Balas

Saya bawa beras yang masih dalam paket, bawa serbuk ayam, serbuk bilis, (serbuk homemade), dan bawa portable pot yang guna elektrik tu untuk masak kat hotel.