Direct feed

Hi mommies, Nak Tanya kalau direct feed, berapa lama kena feed per session? Sbb baby I drink 1-2 Mins then tolak. Saya Nak try focus on df.

5 Balas

10mins-15 mins should be okay. Cuba check latching baby betul tak?

3mo ago

Saya tak pandai df, baby latching okay. Cuma I yang tak tau berapa lama kena feed. So memang pum and give bottle. Skrng susu mula drop. So ramai Kata kena df Baru susu Akan Ada sbb tu Nak focus df. Baby I 1 month 11 days old