Bayi 7bulan+

Hi mommies nak tanya kalau anak dh 7 bulan makan semua okay minum air kosong pon okay ikut oz yg ditetapkan cuma kurang minum susu tkpe ke ? Sehari tu dlm 3-4 kali je minum.

2 Balas

betul...waktu mertua I Jaga I ingat mertua asyik bagi bb makan..mana taw...BB yg pantang tgk org makan asyik Minta makan...susu betul betul kurang..takut jugak...doc kata usahakan quantity susu jng drop sangat...jadi I tegaskan mertua nak bagi makan boleh susu minimum perlu 250ml waktu dia jaga

normal je... baby dh start mkn mmng kurang mnyususu dh.. dia nk mkn je