air ketuban

Hi mommies. Nak tanya, kalau 34 weeks, bacaan air ketuban 10cm je. Normal tak?

10 Balas

Ye norml.. tngok saiz kndungan jgk.. tpi xbole kurng dri 10 dan xbole lebih dri 20..sy pn bru 34 weeks 2 hri.. air ketuban sy 13 doc ckp ok..Doc bru explain kt sy ms sy chk up dua hri leps.. ☺️

masa jumpa dr tk tye ke? masa sy jumpa dr . bila dr explain,. sy terus je tye normal ke tk,. klau tye org kat sini, kitorg bkn pakar.. better tye dr..huhuhuh

4y ago

ouh okay2..

sepatutnya sebarang persoalan tanya dekat dr, mereka lebih pakar

4y ago

Tq sis. Saja bertanya sebab scan swasta minggu lepas 14cm. Minggu ni 10cm je. Confused mana satu

normal, jgn bawah 8 dan x lebih pada 22

Normal je tu ..

Normal tu

ye normal

ok tu

ok je

Up