Air Ketuban Berkurang

Hi semua, saya buat scan dan doc kata air ketuban semakin berkurang tapi masih di tahap normal. Saya baru 34 minggu, bacaan air ketuban 8. Masih terlalu awal ke untuk air ketuban sikit? Saya tak pernah perasan leaking. #bantusharing #pleasehelp #firsttimemom

1 Balas

kalau tak pernah leaking maksudnya mmg tak bocor ya sis. 8 tu dah level berjaga2, kena pantau. boleh naikkan level air ketuban dgn bykkan minum air putih & makan tembikai. 34 minggu dah nk matang ya, takda istilah terlalu awal??