Kain Batik

Hi mommies! Nak tanya, kain batik ni memang kita kena bawak ke kalau bersalin kat hospital government? Kalau kita bawak seluar tapi yang longgar longgar gitu ok ke? Kalau tak... Kat mana ye boleh dapat kain batik murah kat KL ni?

5 Balas

Saya dulu masa pregnant anak first excited beli keperluan baby dan diri sendiri. Banyak tau saya beli kain batik, kononnya nak pakai pegi hospital bila bersalin. Time nak bersalin saya pegi hosp pakai kain batik, tp nurse suruh tukar baju pink hosp punya. Masa keluar hosp saya pakai skirt panjang je, utk memudahkan pergerakan. Rugi je saya beli kain batik banyak2 sebab tak semua d gunakan. Saya ni pun jenis yg pakai skirt panjang atau track suit je kalau kat rumah. Rimas pakai kain batik,anak suka tarik2 kain.

Maidin byk sis jual kain batik.beli 1pc blh,beli borong blh.murah je sy beli borong.tp kat hspital ad je bj dorg bg skali kain.nak pki seluar pun xd mslh asalkn sis selesa.ikut keselesaan sis

4y ago

Hehe ok, tq tq!

Boleh je kalau awk selesa pakai seluar. Org xpakai seluar sbb elak kelangkang kena seluar.. Tkut kene tmpt jahit... Tp kalo slua longgar n awk slesa blh je

4y ago

Tp bukan ke pakai spende n pad? 🤔

Klo masuk wad selalunya dorg akn bg Kita baju wad .. cuma yg perlu Kita bawa baju utk keluar dr wad je

Biase kain batik...sng nurse o doc nk check