Curious

Hi mommies. Nak tanya, dulu mommies selalu check UPT bila? Harini saya dah lambat 55 hari period. Ingat nak tunggu cun2 60 hari baru pergi check dekat klinik ?

8 Balas

Lebih awal tau pregnant, lebih baik dr sebarang kemungkinan yg tak dijangka hmmmm

Sy check bila delay period sehari. Tapi line samar. Lps seminggu baru terang.

Saya check upt masa 3weeks delay. Sengaja check lambat lambat sbb takut hampa

cek lah skg 😂 dah lama sgt tuu.. kalau betul preggy dh nk masuk 8 minggu

Saya dah check lewat 7 hari. Jgn lambat sgt sis. Baik check skrg

First day sepatutnya period dh check

Sy check sehari lewat period😅

Sy cek 2days before period due.