Pantang dalam aircond

Hi mommies, nak tanya. Cuaca sekarang ni panas sangat. Saya sakit kepala dah beberapa hari x kebah2, walaupun dah telan panadol. Check tekanan darah ok, myb faktor cuaca yg terlampau panas. Mommies dok dalam bilik kipas ka aircond? Ada masalah ka kalau nak dok dalam aircond? Mintak mommies share experience mommies ketika berpantang. Terima kasih ##adviceplease #worriedmomhere #ingintahu #PleaseAnswer

16 Balas

Dua2 pun boleh sis. Cuaca panas. Kalau awk menyusu badan lagi nak selesa. Kalau sakit2 badan awk pun takde mood nak menyusu. Takde masalah pun. Just pakai stokin kalau lantai sejuk sgt. Kalau tak, tak pakai pun takpe