Pantang dalam aircond

Hi mommies, nak tanya. Cuaca sekarang ni panas sangat. Saya sakit kepala dah beberapa hari x kebah2, walaupun dah telan panadol. Check tekanan darah ok, myb faktor cuaca yg terlampau panas. Mommies dok dalam bilik kipas ka aircond? Ada masalah ka kalau nak dok dalam aircond? Mintak mommies share experience mommies ketika berpantang. Terima kasih ##adviceplease #worriedmomhere #ingintahu #PleaseAnswer

16 Balas

Tiada masalah jika tiada alahan dgn air cond. Saya ada sinus/resdung, saya alah dgn suasana sejuk mahupun air cond.

ok je pantang dlm aircond. cuaca terlampau panas sgt sekarang, nanti baby pun cpt naik ruam2

xtau la apa effect. mungkin lmbt turun berat badan jela kut. tp klu penyakit xde apa pun ok jek

2mo ago

sorry awak, tapi takde kena mengena pun dgn berat :)

Saya dengan anak duduk dalam aircond sebab rumah pakai aircond.

Okay je awak. Confinement centre tu semua dok dlm aircond 😜

sy pantang dlm aircond..ok je.