Pantang dalam aircond

Hi mommies, nak tanya. Cuaca sekarang ni panas sangat. Saya sakit kepala dah beberapa hari x kebah2, walaupun dah telan panadol. Check tekanan darah ok, myb faktor cuaca yg terlampau panas. Mommies dok dalam bilik kipas ka aircond? Ada masalah ka kalau nak dok dalam aircond? Mintak mommies share experience mommies ketika berpantang. Terima kasih ##adviceplease #worriedmomhere #ingintahu #PleaseAnswer

16 Balas

sya berpantng dlm Aircond 2 hri selepas besalin😆sbp ank sya lahir mmng musim kmarau/pnas hahaha sya ok brpntng dlm ac xda sakit2 bdn,or sait kpla sya kdng2 tak paki stokin juga kira on off la sya guna stokin tpi xda pa2 masalah baby pun lahir2 ja ddk dlm ac trs😆

1mo ago

Sama dgn saya, on off pakai stokin. Sbb kaki asyik berpeluh je.... Pastu anak lahir lahir je duk dalam aircond jgk. Sbb jenis kulit sensitif, mild eczema.. Sampai dah umur 3tahun ni, dia jadi xselesa kalau panas. Nk cari aircond je.. Makan kt kedai pun kadang prefer yg indoor... Kalau balik kg MIL xdpt aircond, malam tido x pakai baju laa.. Pampers je😅.. Melekit habis badan...