Pantang dalam aircond

Hi mommies, nak tanya. Cuaca sekarang ni panas sangat. Saya sakit kepala dah beberapa hari x kebah2, walaupun dah telan panadol. Check tekanan darah ok, myb faktor cuaca yg terlampau panas. Mommies dok dalam bilik kipas ka aircond? Ada masalah ka kalau nak dok dalam aircond? Mintak mommies share experience mommies ketika berpantang. Terima kasih ##adviceplease #worriedmomhere #ingintahu #PleaseAnswer

16 Balas

Takda masalah pun duk dlm aircond sis. Sy balik dari hosp pun mmg bkk aircond walaupun musim tengkujuh masa tu 😆. Mak mertua pun tak cakap apa.