Berbaloi ke beli stroller mahal ?

Hi mommies ! Nak tanya berbaloi ke beli stroller yg mahal ? Maksud nya yg compact light weight ? Takut x pakai lama so tengah dilema nak beli atau x 😔😔 help me mommies !

Berbaloi ke beli stroller mahal ?
2 Balas

koopers automi + stroller tu boleh tampung 20kg. tgok link ni diorang offer diskaun mungkin boleh cuba: https://babydots.com.my/collections/compact-stroller/products/automi-stroller

Tak pyh beli mahal2. Bila anak dh pndai jalan berlari, dh x nk pakai stroller tu. Brand mamakiddies dh cukup bagus. Murah, ringan and compact