Baby expo berbaloi barang apa?

Hai mommies, nak tanya selalu dekat baby expo ni berbaloi beli apa ya? Stroller carseat ke? Ke better beli online je? Rasa bazir pulak masa dan tenaga pusing² kalau harga sama je dengan online 🤣. So nak tanya mommies yang ada pengalaman#ingintahu #SeriusTanya

3 Balas

Kalau pegi expo, boleh rasa sendiri material car seat or stroller tu. Boleh try angkat untuk tahu berat ke tak. And boleh terus survey banyak brand terus. If nak beli kemudian pun okay at least dah ada yang shortlisted. Kalau expo biasanya kalau brand macam joie tu boleh dapat RM1000 carseat + stroller. Boleh collect banyak sample juga hehehehe

Pengalaman saya sendiri selalunya baby expo ni banyak mahal… Saya suka beli di kedai lagi dari expo n shoppe… Barang baby saya tak beli on9 sebab taktau kualiti, size, material dia cana… so pda saya better beli di kedai. Kalau jadi ahli boleh dapat discount…

for me better beli online sebab harga sangat2 murah 😍 . macam saya anak first saya campur beli dekat luar dengan online tapi anak second ni semua beli online je semua . romper2 boleh tgk dekat tiktok banyak cantik dah murah .