Stroller mahal berbaloi ke? 🥹

Hello mommies! Nak tanya ada tak yg pernah pakai stroller Quinton Nior / Mova ? Senang tak? Sesuai tak utk bawa travel? Saya berkenan design dia tapi tulah tak tahu if berbaloi tak kalau beli stroller mahal ni huhu #ingintahu #firstmom #bantusharing

1 Balas

awak kena ikut kesesuaian awak. size lipat muat ke masok kereta awak. selalu keluar jalan2 tak? jalan2 pi mana, mall/outdoor? kalau outdoor nak bawa p jogging awak consider cari roda yg khas utk outdoor. if not, boleh cari roda yg indoor. and specs yg ada car seat attached sekali atau asing. Saya beli crolla flexxi. dia indoor plus outdoor. 2way facing, tapi takde carseat sekali. tapiiii carseat dia boleh beli asing dgn adapter. sbb carseat ada org sedekah dah. so up to u okay check dulu apa awak priorities kan