Betul ke?

Hi mommies! nak tanya base on experience yg dah melahirkan. mmg betul ke kalau yg suka makan masam2 masa pregnant keluar anak lelaki dan yg suka makan manis2 anak perempuan? sbb sy pregnant first baby ni suka mkn masam2 je. nak scan gender awal lg. saje nak tahu.

41 Balas

Sya preggy tak suka mkn manis atau masam..mkn masam sesekali jer,tak ngidam..nk scan gender msh awal,13 mnggu

Mase ank ptma n kedua betol sy cmtu..yg no 3 ni dua² sy suka..bile scan npk bebird🤭🤭

xla ..kbetulan je semua tu. xde specific setiap perkara tu ad kaitanya dgn jantina ank😉

x la. dulu masa pregnant saya langsung x suka makan benda masam... anak dua2 lelaki

Saya suka makan manis tapi kuar baby boy. Sebab tak suka sangat makan masam 😅

Tak semestinya. Saya suka makan manis, anak lelaki. Paling tak suka makan masam.

4y ago

samala.. bnyk kli scan boy...suka manis...xsuka air masak dan masam

x juga. Sy hr2 klau bole coklat je. Tea live la apo lah bby boy 😂😂

4y ago

Samelaaaa 🤣 hari2 tibai coklat

Mgkin kbtulan la sis .. sy mmg suka mkn mnis then bby kluar mmg girl

Xpasti sbb nya sy suka mkn masam2...dpt bby girl 😊

sama lah. sy suka mkn manis2jgk..xsuka mkn msam2'