GATAL + KEMERAHAN

Hi mommies ? nak tanya ? Ada tips tak untuk hilangkan kemerahan & gatal dekat area bawah payudara ? saya dah cuba ikhtiar sapu safi minyak zaitun , losyen , bedak agnesia tapi still sama je ☹️ saya faham sebab faktor kulit makin tegang , kulit kering , bawah payudara kerap berpeluh tapi kot² lah mommies ada cara lain nak bagi hilang kemerahan & gatal tersebut ? ke saya patut refer doc je ? Please bantu saya ?

1 Balas

refer je doc, nnti doc bagi cream sesuai.. yg kne melecet tepi peha.. lama sungguh nk baik nye.. sblm ni ok, pakai pntis semula, erm jadi balik..🤦‍♀x boleh brpeluh, asal peluh je lap bagi kering..

4y ago

alahai.. xde ke pape nk bagi cerah balik.. 😅