Kulit gatal

Ada tak ibu2 masa mengandung , gatal2 dekat area puting payudara/kulit jd kering? dah taruk aloevera tp tak jalan jugak 😩

2 Balas

Pembawakan dik..akak anak no3 now anak no5 pun kena yg sama.tahan jela gatalnye.bra kalau blh longgarkan.jd kurang sikit gatal tu.kulit kering pakai ape pun sama je takkan hilang

Hi, saya 16weeks tgh alami kulit kering. Worst part di kedua ibu jari kaki sampai mengelupas. Sebelum ni try vase line okay tp saya mls nk sapu Dan triggered semula.