Gerakkan baby

Hi mommies, nak tanya .. ada tak yg berpengalaman.. baby cukup kiraan 10x tapi baby kurang aktif slow je gerak tak kuat tendang n pusing macam selalu,tu pun gerak skjap je lepas tu bhenti gerak .. time gosok perut pun sama ..skjap je rasa gerakkan bby.. Normal ke ? Perlu pegi hospital ke .. Besok sy masuk 36minggu #anakfirst #36weeks #ingintahu

2 Balas

Kalau baby cukup kiraan . InsyaaAllah takda masalah . Sis pun dah hampir tempoh matang baby untuk bersalin . Perut sis dah padat baby pun agak terbatas dlm pergerakkan dia . Takboleh nak gerak mcm awal pregnant masa perut sis masih ada ruang . Don’t worry .

2y ago

thanks you sis ..