Suplement phytonatal

Hello mommies! Nak tanya ada tak yang lepas bersalin makan produk nonaroguy phytonatal (tablet)? Ada apa apa effect ke dekat baby? Saya baru lepas habis pantang & rasa nak ambil suplement tu. Ok ke? Ada effect susu badan ke? Pls help

2 Balas

maaf saya tak makan apa2 supplement awak. sepanjang baby minum susu badan. saya stop susu badan masa umo baby setahun 2bulan. stop sbb doctor advise pregnant 2nd baby awak amalkan pemakanan sihat. makan suku suku separuh. rajin buat senaman.

ok je.susu bdn pon byk je.sy amik mase dlm pntang sbb ank xde kuning.klo ank ade kuning tgu ank abis kuning.tp ibu dh abis pntang baik consume alfafa shaklee,susu pon meriah