PERLU ATAU TIDAK AMBIL SUPLEMENT LAIN?

Nak tanya la..if kita dah makan zincofer dan kita minum susu kambing setiap hari..perlu tak kita ambil suplement lain untuk kuat kan tulang kita ##ingintahu #seriusnanya

2 Balas

tak perlu. sebab dalam tu dah cukup untuk bayi. kalau tambah nanti jadi overdose. dan risiko bayi jd lebih besar. kalau dah ambil Zincofer, Iberet, Obimin, atau Maltofer memang tak perlu tambah dah. . ikut apa yg Dr sarankan saja. dan selalulah minta nasihat daripada Dr.

3y ago

terima kasih sis🤗

nak tnya knpa tiba2 je sy sakit kepala 1badan jadi sejuk... skg sy 33minggu