Berat badan naik

Hi mommies! Nak tanya ada sesiapa mengalami mslh mcm sy. Baru 5 bulan tp berat badan naik almost 7kilo and next appt dah kene minum air gula. Mommies boleh share tak cara nak control berat?

9 Balas

saya pun dah 5 bulan . check up KK setiap 2 minggu , tiba2 naik 7kg 😂 terus nurse suruh minum air gula tapi alhamdulillah tak sangkut gdm . tapi kena jaga berat jugak takut naik lagi kena minum air gula sekali lagi pulak