Salam nk tnya.ade x yg bg susu dupro?ok xsaya mula2 dutchbaby..tp xsesuai.bby ngis &teran.najis cair

6 Balas

kena try and error ....ada juga susu dupro ssuai utk bby ada tak..mcm sya susu dupro tak ssuai ..susu lactogen ssuai dgn bby sya ..ada juga org susu lactogen tak ssuai tp dupro ssuai ataupun dua2 tak ssuai 😅

anak saya minum susu dutcbaby, mula mula dia berak sambil teran keluar air mata, tapi taik cair, lama lama dia dah membuang macam biasa alhamdulillah, mungkin betulah memula dia tengah belajar matangkan usus

ank sy 1bulan 15hari, minum dupro bila nk berak menangis² tapi taik xkeras.. mungkin perut xselesa..ni tukar s26 okay sikit tapi masih susah berak 😌 sekali berak bnyak..

1y ago

hehe..saya dh xngis dh..alhamdulillah..dia mybe memula nk belajar matangkn usus..ok dh..ni br 43hari..sok 44

tak semua anak sama sis , ada sesetengah yang sesuai dan tak kalau bab susu fm ni dia kena try n error sis cubalah dari susu yang murah sehingga ke mahal ..

Ank sye minum susu dupro serasi dgn ank sye...dh tkde sembelit lgi dan najis dia pun normal je kuning2 mcmtu

1y ago

Yeke sis...ank sye mmg minum 4oz sjak dia msuk sebulan lg

sama la kita...tp sy dh tukar lactogen..